Kedves Vásárlónk!

Webáruházunk kialakítása során törekedtünk a maximális használhatóságra és kényelemre. Mindemellett, hogy biztosan zökkenőmentes legyen a vásárlás folyamata, az alábbiakban tájékoztatással szolgálunk a vásrlás menetével, a fizetéssel, szállítással és egyéb, a vásárlással összefüggő információkkal kapcsolatban. Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük bátran vegye fel velünk a kapcsolatot ITT TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEINK egyikén.

Vásárlás információk

Áruházunkban jelenleg közel 500 termékből választhat, melyek legnagyobb részét 2 munkanapon az Ön otthonába tudjuk szállítani. Egyes modellek beszerzési ideje ennél tovább is tarhat, ezért kérjük, a szállítási határidőkről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Megrendelését követően 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük rendelése részleteit!

Fizetési információk

Jelenleg 2 féle módon tudja kifizetni a nálunk megrendelt termékeket:

  • kiszállításkor a futárnak, készpénzben,
  • bankkártyával az oldalunkon, a rendelés leadásakor.

A biztonságos online fizetési rendszerünkről IDE KATTINTVA kaphat bővebb felvilágosítást.

Szállítási információk

Házhozszállításban partnerünk országosan a GLS futárszolgálat.

10.000 forint feletti rendelés esetén (tehát a tartozékok, alkatrészek kivételével gyakorlatilag az összes termékünk esetén) INGYENES!

Amennyiben rendelésének értéke nem éri el a 10.000 forintot, a szállítási és csomagolási díj egységesen 1.490 Ft.

A kívánt szállítási módot rendelése véglegesítésekor tudja kiválasztani.

Kérjük, a csomag sértetlenségét az átvétel előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést észlel, azt a szállítólevélen tüntesse fel és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag sérüléséről szállítólevél illetve elismervény nélkül nem áll módunkban elfogadni.